MLM-släktforskningsledningar är kanske det roligaste du kan köpa – här är varför

Om du vill snabbt bygga ditt nätverksmarknadsföringsaffär behöver du en stadig tillgång till leads samt ett effektivt marknadsföringssystem för att avslöja dina kontakter till din lista.

Det finns tusentals sätt som leder kan genereras både på och utanför internet, och en av de mest populära är att köpa MLM släktforskningslistor. Det är min avsikt att kortfattat diskutera den etiska frågan om MLM-släktforskningslistor samt att tala om positiva och negativa effekter på att göra den här typen av saker.

För det första kan du kanske inte vara helt medveten om vad en MLM släktforskningsledare är. I grund och botten, när ett MLM-företag går i konkurs, kommer de många gånger att sälja personliga uppgifter från alla sina distributörer till högsta budgivaren. Sedan säljer folk som köper släktforskningslistorna dem till alla som köper dem via internet. Ibland kan släktforskningsledningar köpas för distributörer som är aktivt involverade i ett nuvarande MLM-företag. Dessa leder erhålls olagligt, i strid med sekretesspolicy och icke-upplysningsavtal – där någon hackar in i en MLM-företagets dator, eller en ledare säljer den personliga kontaktinformationen för all sin downline.

Det första som jag vill nämna om släktforskningslistor är att det är oetiskt att köpa dem om du tänker bygga ditt företag med integritet. Dessutom är de flesta av dessa människor helt enkelt irriterad att höra från dig – de valde inte att få någon form av information från dig, gjorde de? Vanligtvis såldes deras information till dig genom en lång rad oetiska personuppgifter, och om du skickar dem till e-postmeddelanden bryter du federala SPAM-lagar som kan få dig mäktiga böter från FTC. Jag skulle bara säga att detta inte är det smartaste sättet att marknadsföra ditt företag.

Dessutom är processen med att försöka sponsra nya teammedlemmar från släktforskningsledningar så smärtsamt att nästan ingen i sitt rätta sinne skulle göra det. Men du kan vara den typ av person som inte bryr sig och kan hantera att bli tillsagd att ”ta mig av din lista” om och om igen. Du kanske vill skura listan mot databasen ”INTE RINGA”, såväl om du inte vill betala regeringen några rejäl böter.

Som du kan se är det inte smartaste affärsbeslutet att köpa MLM-släktforskningsledande. Så varför gör folk det?

Vi har redan pratat om hur de flesta distributörer i MLM-affärer helt enkelt inte har den typ av kontakter för att verkligen bli framgångsrika. Min åsikt är att istället för att sätta det arbete som krävs för att skapa dessa ledningar på ett etiskt sätt söker de efter en snabb lösning. Så småningom efter att ha sökt på nätet för ”billiga ledare” och ”lediga” leder de till en av de olika webbsidorna som säljer en snabb lösning – ”köp våra släktforskningsledningar” säger de – och så småningom blir de friska för frestelsen.

Efter hundratals timmar av pounding telefonen – hitta de snart annars.

Det finns ett bättre sätt – besök resursrutan på den här sidan och besök länken för att ta reda på hur du kan skapa dina egna ledningar och aldrig köpa en dum lista igen.

För att kortfattat dra slutsatsen, kommer inköp av någon form av listor från släktforskningsföretag bara att slösa bort stora mängder av din tid. Jag ber om ursäkt, jag insåg precis att jag inte nämnde ens en positiv aspekt om att köpa sådana typer av leads …

… Det är för att det inte finns några.